VodiceOnline
VodiceOnline
VodiceOnline.Com, CROATIA, gulets, apartments, sea, agency...

Hotel Imperial


Hotel Imperial Vodice smješten je na obali, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja. Kategoriziran je s tri zvjezdice.
Uz hotel se nalaze depandanse Flora i Madera i vila Regina, također kategorizirane s tri zvjezdice, te četiri vile: Clara, Marina, Luisa i Ana, kategorizirane s dvije zvjezdice.
Cijeli kompleks raspolaže kapacitetom od 420 soba i 15 hotelskih apartmana. Većina hotelskih soba klimatizirana je i smještena na morskoj strani. Sve imaju pripadajući balkon, a opremljene su satelitskom televizijom i telefonom. Vila Regina nudi smještaj u klimatiziranim sobama, s pripadajućim balkonom, satelitskom televizijom i telefonom. Sobe depandansa imaju pripadajući balkon, satelitsku televiziju i telefon.


Hotel ima restoran za goste i novouređeni restoran a-la carte, aperitiv-bar, TV salu, suvenirnicu, te otvoreni, dječji i zatvoreni bazen. Gostima su na raspolaganju raznovrsni sportski i zabavni sadržaji: fitness, igralište za djecu, igralište za odbojku, pet teniskih terena, mini-golf, razni sportovi na vodi, a tijekom ljetnog razdoblja i bogat animacijski program za odrasle i djecu. U sklopu hotela nalaze se studio za profesionalnu masažu i sauna. Na plaži hotela nudimo najam ležaljki i suncobrana.

Odmah pored hotela nalazi se ronilačka baza (tečaj ronjenja i najam opreme).
U večernjim satima gosti se mogu opustiti uz bogat zabavno-glazbeni program, a jednom tjedno hotel organizira dalmatinske večeri s tradicionalnom klapskom glazbom. U ponudi su raznovrsna dalmatinska jela i vina, a sve to upotpunjava neodoljiv miris nadaleko poznatog maslinovog ulja.INFO & REZERVACIJE

Hotel Imperial Vodice
Vatroslava Lisinskog 2
HR-22211 Vodice
www.rivijera.hr/Home/Imperial.html

Tel: +385 (0) 22 454 454
Fax: +385 (0) 22 440 468

hotelimperial@rivijera.hr
reservations@rivijera.hr

 Tags: hotel / Imperial
Share |


VODICEONLINE.COM     GULETS     APARTMENTS     PHOTO ALBUMS     VIDEO     VODICE     CONTACT