VodiceOnline
VodiceOnline
VodiceOnline.Com, CROATIA, gulets, apartments, sea, agency...

Hotel Punta


Hotelski kompleks Punta smješten je u borovoj šumi na istoimenom poluotoku, 100 metara udaljen od plaže. Kompleks je zasebna cjelina, udaljen je od centra grada svega 10 minuta lagane šetnje te živi punim životom zajedno sa gradom. Kristalno čisto more, sa uređenom šljunkovitom plažom, zaštićeno je s nekoliko otoka od otvorenog mora. Svega stotinjak metara dalje nalazi se pješčana plaža, pogodna za djecu i neplivače.


Hotel Punta je 1998. kompletno renoviran. U suvremeno opremljenim sobama i apartmanima , sa sat. TV, telefonom, mini barom, balkonom sa pogledom na more, hotel može ugostiti 270 gostiju (129 soba + 3 hotelska apartmana). Svi prostori u hotelu su klimatizirani. Hotelski parking pod stalnim je nadzorom 24h.

Objeduje se u klimatiziranom restoranu i to poznatim sistemom integralnog stola za sve obroke.Hotelskom kompleksu Punta pripadaju pored samog istoimenog hotela i pripadajuće depandanse "Arausa", "Arausana" i "Antonina".

Depandanse su smještene u neposrednoj blizini hotela te su ravnomjerno raspoređene na poluotoku. Mogu ugostiti 360 gostiju. Svaka od njih ima 60 soba, većinom su dvokrevetne s moguĆnošću korištenja trećeg kreveta. Svaka soba ima kupaonicu, tuš/WC, telefon, balkon s pogledom na more. Depandanse su od plaže su udaljene 20 -ak metara te 50 -ak metara od hotelskog restorana.


INFO & REZERVACIJE

Hotel Punta
Hoteli Vodice d.d.
Grgura Ninskog 1
HR-22211 Vodice
www.hotelivodice.hr

Odjel prodaje i marketinga
Tel: +385 (0) 22 451 488,
+385 22 451 451
Fax:+385 (0) 22 451 434
prodaja@hotelivodice.hr
marketing@hotelivodice.hrTags: hotel / Punta
Share |


VODICEONLINE.COM     GULETS     APARTMENTS     PHOTO ALBUMS     VIDEO     VODICE     CONTACT